Weihnachtsoratorium

De Stichting Twentse Mathhäus Passion voert het Weihnachtsoratorium van Johan Sebastian Bach uit in Oldenzaal (Plechelmusbasiliek) op 19 december en in Enschede (Jacobuskerk) op 20 december. Muzikale uitvoering door Phion (voormalig Orkest van het Oosten) en Consensus Vocalis o.l.v. Klaas Stok. Solisten: Siri Thornhill – sopraan, Esther Kuiper – alt, Andreas Karasiak – evangelist en tenor, Maarten Koningsberger – bas. Aan de uitvoering in de Plechelmusbasiliek nemen ook de koren St. Pancratius uit Tubbergen, In-Between uit Goor en St. Plechelmus uit Oldenzaal deel.

Plechelmus basiliek

Van verre is de toren van de St. Plechelmusbasiliek al te zien. In het centrum van de stad staat de eeuwen oude basiliek...

Rijke historie

Voordat Bach naar Twente kwam, kwam Twente naar Bach. Want veel Twentse muziekliefhebbers pelgrimeerden

Sponsoring

Ook u kunt ons sponsoren! Wij zijn blij met iedere vorm van sponsoring...

Sponsoren

Wij bedanken ook dit jaar weer alle sponsoren die de Matthäus Passion en het Weihnachtsoratorium 2019 mogelijk hebben gemaakt.
Rabobank

Rabobank

Sponsorbeleid Rabobank

Het Nederlandse verenigingsleven vormt het hart van het sponsorbeleid van de Rabobank. Wij ondersteunen sport en cultuur in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig.

Trebbe

Trebbe

Trebbe sponsoring
Ten Cate Stichting

Ten Cate Stichting

Sponsoring
Oldenzaal

Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal subsidieert graag

De gemeente wil het toeristisch-recreatief product Oldenzaal ontwikkelen en versterken, zodat er economische en sociale voordelen optreden voor de gehele gemeente. Investeringen zullen bijdragen aan de versterking van het imago van de stad, zorgen voor economische ontwikkeling en bevorderen het leefklimaat voor de lokale bevolking.

Neem contact op

De Stichting Matthäus Passion Twente

Haerstraat 74, 7573AS Oldenzaal

Telefoon

+31 541 ............
Ma-VR, 8:00-16:00

Stuur ons een email