Matthäus Passion 2020

De Stichting Twentse Matthäus Passion voert de Matthäus Passion van Johan Sebastian Bach uit in Oldenzaal (Plechelmusbasiliek) op 3 april en in Enschede (Muziekcentrum) op 4 april. Muzikale uitvoering door Orkest van het Oosten en Consensus Vocalis o.l.v. Jos van Veldhoven. Jos van Veldhoven was vele jaren de artistiek leider van de Nederlandse Bachvereniging. Hij brengt onze grote wens in vervulling om voor het eerst de uitvoering van de Stichting Twentse Matthäus Passion te dirigeren. Met zijn liefde voor Bach en grote ervaring met de Matthäus Passion beleeft u met internationale topsolisten een schitterende uitvoering. Solisten: Evangelist Andreas Post | Christus Matthias Helm |Sopraan Griet de Geyter | Alt Jonathan Mayenschein |Tenor David de Winter | Bas Olivier Cesarini.

Plechelmus basiliek

Van verre is de toren van de St. Plechelmusbasiliek al te zien. In het centrum van de stad staat de eeuwen oude basiliek...

Rijke historie

Voordat Bach naar Twente kwam, kwam Twente naar Bach. Want veel Twentse muziekliefhebbers pelgrimeerden

Sponsoring

Ook u kunt ons sponsoren! Wij zijn blij met iedere vorm van sponsoring...

Sponsoren

Wij bedanken ook dit jaar weer alle sponsoren die de Matthäus Passion en het Weihnachtsoratorium 2019 mogelijk hebben gemaakt.
Rabobank

Rabobank

Sponsorbeleid Rabobank

Het Nederlandse verenigingsleven vormt het hart van het sponsorbeleid van de Rabobank. Wij ondersteunen sport en cultuur in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig.

Trebbe

Trebbe

Trebbe sponsoring
Ten Cate Stichting

Ten Cate Stichting

Sponsoring
Oldenzaal

Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal subsidieert graag

De gemeente wil het toeristisch-recreatief product Oldenzaal ontwikkelen en versterken, zodat er economische en sociale voordelen optreden voor de gehele gemeente. Investeringen zullen bijdragen aan de versterking van het imago van de stad, zorgen voor economische ontwikkeling en bevorderen het leefklimaat voor de lokale bevolking.

Neem contact op

De Stichting Matthäus Passion Twente

Het Heuveltje 19,  7573DA Oldenzaal

Telefoon

+31 (0)6 24 77 97 17
Ma-VR, 8:00-16:00

Stuur ons een email